ik zoek een gastouder

Voor ouders

Ben je op zoek naar de allerbeste opvang voor jouw kind(eren)? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je jouw kinderen in professionele handen kunt achterlaten als je gaat werken of studeren. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind(eren) in een veilige en professionele omgeving worden opgevangen. Dat ze worden gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en zichzelf ontwikkelen.

Bij gastouderopvang wordt jouw kind opgevangen bij een gastouder thuis wanneer je studeert of aan het werk bent. De gastouders zijn professionals en voldoen aan de strikte voorwaarden om kinderen op te kunnen en mogen vangen. De gastouder vangt 1 – 6 kinderen in zijn/haar eigen huis op en hierdoor krijgt jouw kind dus veel persoonlijke aandacht. En dan is het ook nog eens de meest voordelige vorm van flexibele, huiselijke én professionele opvang. Liever een gecertificeerde nanny bij jullie thuis voor nóg meer persoonlijke aandacht? Ook dat kunnen wij jou bieden.

Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan telefonisch, via de mail of stuur even een WhatsApp bericht. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. 

De voordelen

van een gastouder via de Glazenstad

Je kiest zelf jouw gastouder

Alleen het allerbeste voor jouw kind? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom steken we ook veel tijd en energie in het zoeken naar een gastouder waar jullie en de kind(eren) een echte klik mee hebben. Kijk op onze hoofdpagina voor onze werkwijze. 

Veel persoonlijke aandacht voor jouw kind

Onze gastouders bieden opvang aan kleine groepen passend bij de richtlijnen vanuit de wet IKK. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om meer aandacht te geven voor de ontwikkeling van de kinderen. Kinderen voelen zich veilig in de huiselijke en kleinschalige omgeving en krijgen hierdoor het zelfvertrouwen om de omgeving te gaan verkennen.

Professionele kinderopvang

Al onze gastouders hebben een opleiding passend bij de functie. Ook hebben zij allemaal een certificaat voor eerste hulp bij kinderen én hebben zij een VOG overlegd.

Voordelige kinderopvang

Bij de gastouder betaal je niet per dag of dagdeel, zoals bij het kinderdagverblijf, maar gewoon voor het aantal uren dat je jouw kind brengt. En je kunt ook nog eens in aanmerking komen voor kinderopvang toeslag.

Flexibele kinderopvang

Om 07.00 beginnen op jouw werk? Geen probleem! Je maakt samen met jouw gastouder afspraken over de breng -en haaltijden. Ook opvang in de avonden, weekenden en de nachten zouden tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Veilige en gezonde kinderopvang

De woning waar de opvang plaats vindt wordt regelmatig streng gecontroleerd door het gastouderbureau en de GGD. Jaarlijks vindt er een Risico-inventarisatie en Evaluatie plaats. Dit maakt dat de woning veilig en gezond is. Uit onderzoek van het RIVM en het Universitair Medisch Centrum Utrecht blijkt dat door de kleine groep en doordat de opvang steeds door dezelfde persoon wordt geboden, jouw kind minder vaak ziek is, dan op het kinderdagverblijf (tot wel 70%).

Wil je graag nog meer weten?

Je kunt ons al je vragen stellen. Bel ons, whatsapp of mail ons en stel ze allemaal.