ik wil een gastouder worden

Voor gastouders

Wat is er leuker als jouw gehele werkdag door te mogen brengen met kinderen van alle leeftijden en bij te mogen dragen aan hun ontwikkeling tot zelfstandige individuen.

Het werk als gastouder is goed te combineren met jouw eigen gezin, hobby’s, ander (vrijwilligers) werk of andere (sport) activiteiten. De verdiensten als gastouder zijn uitstekend en de werktijden in overleg met de ouders op elkaar afgestemd. Is dit helemaal wat jij zoekt? Bekijk dan onze vacatures. 

Wij willen alleen de allerbeste ondersteuning voor de op te vangen kinderen. Kun jij dit bieden? 
Meld je dan aan als gastouder bij gastouderbureau de Glazenstad!  
Wil je liever eerst een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0643143406. Dan maken we snel een afspraak om kennis te maken.

Jouw werk

Wat we van je verwachten

Vind jij werken met kinderen de mooiste baan die er bestaat? Het combineren van het vak van gastouder met jouw gezin zorgt voor een mooie balans tussen werk en privé. Je kunt zelf jouw uurtarief bepalen en welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Daarnaast haal jij er energie uit om kinderen van 0 - 13 jaar een veilige omgeving te bieden en jouw pedagogische kennis en vaardigheden te gebruiken om hen te ondersteunen in de ontwikkeling. Je vind het leuk om jouw creativiteit te gebruiken om de talenten van de kinderen te ontdekken en te stimuleren. Kortom, de rol van gastouder is jou op het lijf geschreven.

Wat wij je bieden

Wij staan voor een persoonlijke bemiddeling. We vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen jou als gastouder en de vraagouders/kinderen. Jouw vaste bemiddelingsmedewerker helpt je dan ook graag om kinderen te werven en jullie te begeleiden tijdens de kennismaking. Jouw bemiddelingswerker is ook altijd bereikbaar voor pedagogische vraagstukken of andere vragen. Wij zullen regelmatig contact met je onderhouden door even telefonisch contact met je op te nemen of bij je langs te komen.

Wij willen jou ook professioneel goed ondersteunen. Dat doen wij door te zorgen voor een uitgebreid softwarepakket met een online urenregistratie en een snelle en veilige uitbetaling van de gastoudervergoeding. Daarnaast voorziet het systeem in een overzichtelijk overzicht van al jouw documentatie. Maar dat is niet het enige dat wij te bieden hebben aan jou. Blijven ontwikkelen als gastouders is niet alleen ontzettend leuk, maar ook heel belangrijk! Wij zorgen dan ook voor een gevarieerd aanbod in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen. Bij ons ben je ook altijd op de hoogte van het laatste (pedagogische) opvangnieuws. Omdat wij er belang aan hechten dat je goed voorbereid en veilig je werk kunt uitvoeren zullen wij ook de kosten betalen van de herhalingscursus EHBO.

Wil je graag nog meer weten?

Je kunt ons al je vragen stellen. Bel ons, whatsapp of mail ons en stel ze allemaal.