gastouderbureau
de glazenstad


Bedankt voor je interesse in ons Gastouderbureau!

Mijn naam is Chantal Krul - Ruinard, geboren en getogen in het mooie Westland en ik ben moeder van 2 kinderen (5 jr en 2 jr). Ik ben de trotse eigenaresse van Gastouderbureau de Glazenstad. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd pedagogisch hulpverlener en heb ik werkervaring als coordinator en planner in de gehandicaptenzorg én in de kinderopvang als pedagogisch medewerker.

De vraag naar professionele kinderopvang groeit, ook in het Westland. Ik wil hieraan bijdragen door via mijn bedrijf gastouders te koppelen aan ouders die op zoek zijn naar flexibele opvang voor hun kinderen terwijl zij werken of studeren. Gastouderbureau de Glazenstad is kleinschalig, persoonlijk in het contact, proactief en vernieuwend in de bedrijfsvoering en wij gaan voor kwaliteit!

Gastouderbureau de Glazenstad is aangesloten bij het KennisNetwerk GastouderOpvang waardoor er vele voordelen zijn voor jou als gastouder of als vraagouder. We zijn ook aangesloten bij de geschillencommissie Kinderopvang. We willen alleen het beste voor jou.

Wil je meer informatie of gewoon kennis maken? Bel mij gerust even op en dan kan ik je meer vertellen over mijn motivatie, het aanbod van het gastouderbureau of om je aan te melden als vraagouder of gastouder.

Ik kijk ernaar uit om voor jou aan de slag te gaan!

Wat vinden wij belangrijk

veiligheid - eigenheid - talentontwikkeling

onze kernwaarden

Wij geloven in een kleinschalige en huiselijke omgeving waarbij het opbouwen van een veilige vertrouwensrelatie met de opvangkind(eren) op de eerste plaats komt. Alleen dan voelen kinderen zich veilig en kunnen ze de wereld gaan ontdekken. In de opvang van onze kinderen vinden wij het belangrijk dat er gekeken wordt naar de eigenheid van het kind. Het versterken van de competenties van het kind door een positieve benadering zorgt ervoor dat zij zelfvertrouwen ontwikkelen. Gastouderbureau de Glazenstad vindt het belangrijk dat de kinderen ruimte krijgen om te ontdekken en zo leren de leiding te nemen in hun eigen ontwikkeling en opgroeien tot een zelfstandig en uniek individu. Het stimuleren van de competenties en het kijken naar de mogelijkheden van het kind is essentieel.

Waar zijn we goed in

professionele relatie

Wij zijn er voor jou!

Wij vinden het belangrijk dat we er altijd voor je zijn. Je kunt ons daarom bereiken via de telefoon, WatsApp, email of we drinken even ouderwets een kop koffie. Geen vraag is ons te gek! We zijn ook met alle nieuwtjes te vinden op Facebook en LinkedIn.
ontwikkeling

Samen zijn we de beste!

Ontwikkeling is voor ons van groot belang. Wij willen jullie graag voorzien van relevante workshops, trainingen en cursussen. Maar ook wij willen steeds ontwikkelen en streven naar innovatie. Wij hopen van jullie feedback en tips te ontvangen waardoor we onze diensten (nog) beter maken en ons gastouderbureau tot een groot succes kunnen maken.
kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit!

Onze gastouders werken met ons pedagogisch beleidsplan, wat is goedgekeurd door de GGD. Ben je benieuwd naar ons pedagogisch beleidsplan? Stuur ons dan even een mailtje. Ook hebben wij een beleid "Veiligheid en Gezondheid" opgesteld waar onze gastouders kennis van dienen te nemen. Daarnaast voldoen onze gastouders aan meerdere voorwaarden vanuit de overheid én zijn getoetst op motivatie, ervaring en persoonlijkheid. Ook de woonomgeving van onze gastouders wordt elk jaar bekeken of deze nog voldoet aan de strenge eisen van de RIE (risico inventarisatie en evaluatie).