Nannyservice

voor ouders en nanny's

Vind je het prettig dat jouw kinderen worden opgevangen in de eigen woonomgeving? Heb je geen zin in die drukke ochtendspits om de kinderen op tijd naar de gastouder te brengen en vind je het een fijn idee dat jouw kinderen nog meer persoonlijke aandacht krijgen als jij aan het werk bent of aan het studeren? Dan is een nanny aan huis een goede vorm van opvang voor jullie. Bij de nannyservice komt een gecertificeerde nanny bij jullie in huis om de opvang te verzorgen van jouw kinderen. Je kunt met de nanny zelf afspraken maken over de werkdagen -en tijden en over de werkzaamheden die worden verwacht. Wil je meer informatie over deze vorm van opvang? Neem dan contact met ons op. En wil jij die nanny zijn die bij onze gezinnen de opvang gaat verzorgen? Meld je dan ook snel aan via onze website!.

De voordelen

van een Nanny via de Glazenstad

Persoonlijke aandacht voor je kind
Een nanny in de eigen woonomgeving van de kinderen zorgt voor nog meer persoonlijke aandacht. Ook kan de structuur van de dag geheel worden aangepast op de behoeften van jouw kinderen.
Opvang in een vertrouwde omgeving
De kinderen worden opgevangen in de eigen omgeving. Ze kennen hun eigen huis tenslotte het beste en voelen zich hier veilig en vertrouwd.
Je hoeft jouw kind niet te halen en te brengen.
Spitsuur in de ochtend om de kinderen helemaal klaar te maken voor de opvang? Dat is helemaal niet nodig. De nanny stapt in jouw huis en in overleg kan de nanny de werkzaamheden van je overnemen, zodat jij rustig naar je werk of studie kunt vertrekken. En moe na een lange werkdag? Je hoef niet eerst langs een ander adres om de kinderen op te halen.
Jouw kind kan dagelijks naar buiten met de nanny.
Je kunt met jouw nanny afspraken maken over de dagindeling van de kinderen. Elke dag even naar buiten voor wat vitamine D? De nanny heeft hier alle tijd voor, want ze hoeft de dag niet af te stemmen op kinderen uit een ander huishouden.
Flexibele kinderopvang

Om 07.00 beginnen op uw werk? Geen probleem! Je maakt samen jouw nanny afspraken over aanvangstijd en eindtijd. Ook opvang in de avonden, weekenden en de nachten zouden tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Veilige en gezonde opvang

De woning waar de opvang plaats vindt wordt regelmatig streng gecontroleerd door het gastouderbureau en de GGD. Jaarlijks vindt er een Risico-inventarisatie en Evaluatie Veiligheid en Hygiëne plaats. Dit maakt dat de woning veilig en gezond is. Uit onderzoek van het RIVM en het Universitair Medisch Centrum Utrecht blijkt dat door de kleine groep en doordat de opvang steeds door dezelfde persoon plaats vindt uw kind minder vaak ziek is, dan op het kinderdagverblijf (tot wel 70%). Het onderzoek geeft ook aan dat vaak ziek zijn niet leidt tot een hogere weerstand op latere leeftijd.

Het huishouden draait door
Na een lange werkdag nog boodschappen moeten doen? Dat is één van de dingen die de nanny al met de kinderen heeft gedaan. En dan hebben ze ook samen de spruiten al schoongemaakt. Je kunt nu jouw waardevolle tijd aan de kinderen besteden.

Wil je graag nog meer weten?

Je kunt ons al je vragen stellen. Bel ons, whatsapp of mail ons en stel ze allemaal.